Bőségteremtés

Mantrázás
Az egyik legegyszerűbb hangterápia a mantrázás. Saját hangunk energiáját használva hozzuk középpontba önmagunkat. Rengeteg mantra létezik, de mi magunk is találhatunk ki. Bármi, ami jó érzéssel tölti meg szívünket, az mantrázható. Egészen nyugodtan magyar nyelven is. Használjuk bátran képzeletünket és gyönyörű anyanyelvünk adottságait! 
Szinte bárhol és bármikor alkalmazható. Várakozás közben, utazás közben, főzés, takarítás közben… Előnye, hogy nem szükséges elvonulnunk - bár én személy szerint hiszek benne, hogy a spiritualitással foglalkozó embereknek nem elvonulniuk kell, hanem annak módját megtalálni, hogy hogyan tudják a hétköznapokba belevinni spiritualitásukat - nem igényel semmilyen beruházást, viszont egyre kiegyensúlyozottabbá, sikeresebbekké, tudatosabbakká, önmagunkká válhatunk általa.
 Csupán kitartásra, rendszerességre van szükség és arra, hogy odafigyeljünk belső hangunkra, ami megsúgja, milyen szó, vagy mondat mantrázására van leginkább szükségünk. Minél többször figyelünk oda saját hangunkra, annál tisztábban fog működni és könnyebben tud minket segíteni. És miután „önmagam mestere én vagyok”, valamint „önmagamnál jobban senki sem ismerhet”, saját csatornával, saját tudatossággal, isteni maggal mindenki rendelkezik, így könnyű ráérezni, hogy mi szolgálja az adott pillanatban a legjobban fejlődésünket.
Van, aki azt gondolja, hogy 108-szor érdemes egy-egy mantrát elmondanunk, s van, aki azt gondolja, hogy nem érdemes korlátok közé szorítanunk ezt és más tevékenységünket sem. Én azt tartom a legfontosabbnak, hogy szívből tegyük. A szép az, hogy ha az elején még nem is sikerül, pár másodpercen, percen belül megnyílik szívcsakránk és tényleg szívből jön, amit mondunk.                       
  A legegyszerűbb mantrák közül néhányat szeretnék megemlíteni. Azt, hogy kinek mit adnak, azt a kipróbálás során tudjuk megtapasztalni. 
-          „Igen! Köszönöm!”
Tele van életigenléssel, automatikusan a hála minőségébe emelve a pozitív minőségekre és lehetőségekre, a békére, az örömre irányítja figyelmünket.
-          „Szeretlek.”
Szívcsakránk megnyitásának, az öröm, a megbocsátási energiák beengedésének, a tudatos teremtésnek egyik legegyszerűbb módja. Szeressük vágyainkat, álmainkat és ezzel szabad utat biztosítunk a megvalósulásnak!
-          „A pénz: szeretet.”
A pénz: szeretet című könyv - javaslom mindenkinek elolvasni - részletesen kifejti ennek a mondatnak a hátterét és működését. Mindenesetre helyreáll eredeti kapcsolatunk a pénzzel és a pénz mint energia, a pénz mint szeretetenergia könnyebben fog áramolni életünkben. Oldja a pénzzel kapcsolatos negatív gondolatainkat, érzelmeinket.
-          „ Sring.”
Laksmit, a bőség hindu istennőjét szólítjuk meg vele és behívjuk életünkbe az általa szimbolizált bőséget. A „sringeléssel” oldjuk a pénzzel kapcsolatos gátjainkat, aggodalmainkat, szorongásunkat és Föld bőségrezgésére emeljük magunkat.
Kellemes mantrázást kívánok mindenkinek!

Pénzáldás
A pénz mint energia eléggé beszennyeződött az elmúlt évszázadokban, ezért érdemes mindazt a pénzt, amivel találkozunk, spirituálisan megtisztítanunk. Ezzel gyógyítjuk saját kapcsolatunkat a pénzzel, ill. oldjuk anyagi blokkjainkat, gátjainkat is.
Sok módszer létezik a pénz megtisztítására, történhet ez fénnyel (pl. arany fénnyel), de szöveggel is, ami által a megfelelő energiákkal töltjük meg a pénzünket és önmagunkat is.
Én a következő szöveget használom. Ha megtetszett, nyugodtan használd te is! Először fényenergiákhoz kapcsolom, ezzel megtisztítom, megemelem önmagamat, majd közelebb kerülvén isteni önmagamhoz, megáldom a pénzt, amit végig a kezemben fogok. Fontos, hogy minden szót tudatosan ejtsünk ki, akár magunkban, akár hangosan végezzük az áldást. Ez megkönnyíti az energetikai folyamatokat.
 „Aktiválom a minden sejtemben jelen lévő istenségemet. Istenségem segítségével hozzákapcsolódom az 5. dimenzió fényenergiáihoz. Átjárnak, megtöltenek ezek a finom, de nagyon erős fényenergiák. Megtöltik sejtjeimet, valamennyi szervemet, egész testemet, lelkemet, az összes csakrámat, aurám valamennyi rétegét, egész lényemet. Átjárják anyagi, pénzügyi helyzetemet, a bőség, az anyagi jólét megélését célzó vágyaimat, lehetőségeimet, az akadályozó tényezőket, az akarati energiáimat.
Ez a finom fényenergia átjárja a kezemben lévő pénzt. Megáldom ezt a pénzt istenségem fényével, az 5. dimenzió fényenergiáival:
-          Megáldom utadat, ahonnan jöttél, ahol jársz és amerre tartasz. A Vagyok, Aki Vagyok nevében aktiválom istenségedet és megkérem hozzon bőséget, anyagi jólétet, anyagi biztonságot és gazdagságot és Fényt minden ember életébe, akivel utad során találkozol!
Hálával teli szívvel mondok mindezért köszönetet istenségemnek, az 5. dimenzió fénylényeinek, a pénz isteneinek és valamennyi segítőmnek.”
Bőséges és örömteli pénzteremtést mindenkinek!
                                                                                              
Csekkáldás
Ugyanezzel a módszerrel csekkjeinket is megáldhatjuk, ami szintén nagyon fontos, mert oldjuk aggodalmainkat, elősegítjük a pénz áramlását, bőségtudatba emeljük magunkat. Itt is érdemes előbb önmagunkat megemelnünk.
„Aktiválom a minden sejtemben jelen lévő istenségemet. Istenségem segítségével hozzákapcsolódom az 5. dimenzió fényenergiáihoz. Átjárnak, megtöltenek ezek a finom, de nagyon erős fényenergiák. Megtöltik sejtjeimet, valamennyi szervemet, egész testemet, lelkemet, az összes csakrámat, aurám valamennyi rétegét, egész lényemet. Átjárják anyagi, pénzügyi helyzetemet, a bőség, az anyagi jólét megélését célzó vágyaimat, lehetőségeimet, az akadályozó tényezőket, az akarati energiáimat.
Ez a finom fényenergia átjárja a kezemben lévő csekket.
-          Megáldom ezt a csekket istenségem fényével, s az 5. dimenzió fényenergiáival. A Vagyok, Aki Vagyok nevében aktiválom istenségedet és megkérem hozzon bőséget, anyagi jólétet, biztonságot és fényt az életembe és mindazon emberek életébe, akikkel utad során találkozol.
Hálával teli szívvel mondok mindezért köszönetet istenségemnek, az 5. dimenzió fénylényeinek, a pénz isteneinek és valamennyi segítőmnek.”
Szeretetteljes és örömteli csekkáldást és pénzteremtést mindenkinek!

Bankkártya feltöltés
„Megkérem istenségemet, kössön engem egybe a szeretet, a fény, a bőség hálózatával!
Testem, lelkem, elmém, szellemem, szívem, valamennyi sejtem, minden csakrám belélegzi az egység, a szeretet, a fény, a bőség hálózatának energiáját. Minden lélegzetvétellel erősödik kapcsolatom az egység hálózatával. Minden kilélegzéssel elengedem gátjaimat, blokkjaimat, mindazt, ami gátol a bőség megélésében. Minden elengedett energia helyét a fény, a bőség, a szeretet rezgései töltik meg.
Istenségem fényével és segítségével megtöltöm a kezemben lévő bankkártyát:
Megtöltöm ezt a bankkártyát az egységhálózat energiáival, a bőség, a fény hálózat rezgéseivel, hogy bőséget, fényt, gazdagságot hozzon életembe.
Szeretem a pénzt és a pénz is szeret engem. S ez a hozzáállásom a bankkártyámon, a bankszámlámon keresztül is megmutatkozik az életemben. Bankkártyám kifogyhatatlan, minél több pénzt veszek le róla, annál több van rajta, állandó ragyogás veszik körbe.
Hálával teli szívvel mondok mindezért köszönetet istenségemnek, az egység, a fény, a szeretet, a bőség hálózatának és valamennyi segítőmnek.”
Kifogyhatatlan bankkártyát mindenkinek!

 Az áldáscsatorna megnyitása
-          Megkérem az Áldás Angyalait, hogy egy aranyfonállal kössék be szívembe Isten Erejét, majd aktiválják az áldáscsatornámat, hogy mindenki, akire gondolok, akivel találkozok, áldásban részesüljön!
-          Megkérlek Benneteket Drága Angyalok, tegyetek az áldásenergia árasztójává önmagam és az egész világ számára!

A bőségcsatorna megnyitása
-          Megkérem a Bőség Angyalait, nyissák meg számomra a bőség befogadásához szükséges csatornát és kapukat és aktiváljanak bennem mindent, ami ahhoz szükséges, hogy tökéletes bőségben, anyagi jólétben, gazdagságban éljek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése